Mar 20, 2011

Best Fwen Pun Dah Ade blog...


Selamat pagi, ahad cuace hari ni agak nyaman... So mood still dok golek2... Hari ni last day hot ballon kat Putrajaya... Tapi aku x dapat pg huaaaaa sedey... X dapat ambik gambar2... Xpelah mungkin lain kali... Entry kali ni aku saje nak kongsi cerita  pasal membe gugurl aku yang tetibe sudah ade blog... Syabas kowang... Haibat2 gak story dalam blog dorang ni... Huhuhu jom terjah..


Kite mulakan dulu dengan blog yang diberi nama "HER LANE BY FARA"... Nama tuan die Fara Rahim... Kite orang ni tarikh lahir same 19 April... Cume tahun tu je lain... Die lebih kurang kakak dari memembe kite orang sume... Tapi die nampak muda okey... Mase kat Uitm dorang sume ingat Fara ni sesame baya kite orang... Tapi haaa hanya kite orang aje yang tau... Jangan marah yer Fara aku x bocorkan ape2 hahaha... Die mmg agak periang riang byk iang iang lah... Giler ambik gambar mcm aku jgk... Die pun baru dapat anak buah tau "Mia Medina Johor"... Comey sungguh dah macam anak mat salleh... Lagi 1 kalau nak tau adek die Dylaplak keje 1 opis & 1 team ngan aku... Medina tu anak dielah... Kebetulan kan... Fara lama x hangout weh... Ohh ya ko x leh lepak slalu dah lepas neh... Mau kawin huhuhu sob sob... Ape pun tahiah ya my fwen..


Yang lagi sorang ni nama die Teartika, nama blog die "MY BLOG NOT YOUR BLOG"... Macam ganas seyhhh bunyi die Tia huhuhu... Die ni membe segelak sekekek aku... Mengilai2 sesame... Tapi skunk die dah pindah ke Aussie... Jauhkan, sebab tulah die bukak 1 blog utk update citer2 pasai die kat sane... So terubatlah rindu kite orang nanti... Die ni mase blaja dulu kite orang gelarkan "Miss match"... Sebab ape yang die pakai baju, earing, kasut mesti warna akan same... Die ade tulis serba sikit pasai aku dalam blog die... Ahaii malu lak (tetibe blushing)... Tia slamat ko x bubuh gambar lama2 aku kan... Hehehe... Ape pun kite orang windu sangat kat ko... Tunggu ya kite orang ngah kumpul duit mau terbang sane hehehe...

P/s : Fara pasni ko dah kawin jgn lupe kite orang k yang penting buat anak banyak2 hahaha... Tia pun dah dok Aussie sane slalu keep in touch k... Pasni aku same ZZ jelah lepak berduet... Ahhh sedey... Ape pun korang tetap best fwen aku... Miss u guyz...

2 comments:

  1. huhu....sedeyh yan.. ~~azizi elmo~~

    ReplyDelete
  2. tq best fren 4 covered me up in ur blog ;p
    cet,ko mn sbaye dgn tia.kekkee...tia je slalu igt aku baye die.ngeh2~
    jap2...THE PURE da change to HER LANE BY FARA .
    ples correct 4 me yan . tq rindu !

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis