Mar 21, 2011

Bowling Pastu Ke Warung William's

Sabtu malam aku menuju ke OU untuk bertemu family Kak Jue nak berentap maen Bowling... Xdelah nak berentap sangat sekadar sesuke untuk melepak... Giler ah lepak kat Bowling orang slalu lepak mamaks... Dok bantai maen 2 game... Rase nak tercabut lah jari jemari aku yg keding... Aku xdelah haibat sangat cume untuk sesuke bolehlah... Tengah syok2 main ade plak pergaduhan kat tempat snooker... Entah apasal agak nyer x pasal aweks sure pasal hutang... (memandai speku sendiri)... Ahhh malas nak tgk gaduh2 teruskan bermain... X aku sangka Kak Jue teror jugak maen bowling... Kak next tournament masuk team saye ya dah booked awal neh...




Habis berfoya-foya maen bowling... Kak Jue & family meneruskan aktiviti menonton wayang... Aku same Kak Intan kelaparan dah macam 8 tahun x makan... Hajat hati nak pegi Warung William's dekat PJ... Tapi nan ado memasing mmg x tau jalan... Kesengalan aku bertukar jadi bijak guna GPS hp mencari lokasi... Wehhh x sangka jumpe tau... Sila kagum dengan muke senyum itik please... 



:: Menu tertulis dengan papan hitam ::


:: Mee Raja Ayam Pandan ::


:: Tembikat & Blueberry Yogurt ::

Warung William's ni die macam gerai biase... Tepi jalan berdekatan dengan kawasan perumahan... Mmg agak famouslah tempat ni...  Cuma bagi yang penggeli mungkin susah sikit nak tempat-tempat macam ni... Menu die akan bertukar setiap hari... Tapi jangan risau sume menu boleh dikatekan sedap2 belaka... Hari tu aku ambik "Mee Raja Ayam Pandan"... Air Blueberry Yogurt & Tembikai... Kalau korang nak tau setiap satu menu portion die sangatlah byk... So boleh makan 2-4 orang... Tips yang bijak jangan order bebanyak... Yang kite orang makan sume ni hanyalah RM18... Sedap wa cakap sama lu...

No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis