Mar 17, 2011

Buku Pengubat Bosan...

Salam tengah hari... Perut dah lapo mau lunch senarnya. Tp disebabkan lunch pukul1 curi2 mase sikit utk update blog. Pasal tajuk entry aku ni... Aku nak share sikit pasal buku yang aku dok bace @ tengok... "Asian Geographic"... Buku ni bercerita kisah benar yang berlaku dekat sekeliling kite... Yang bestnyer bukan sekadar tulisan utk bercerita tapi dari gambar-gambar mempunyai maksud tersirat tersendiri.

Pulak manusia mcm aku ni mmg pemalas nak membaca-baca buku ni... Jgn kate buku, newspaper pun x de... Tu yang saman polis uat % pun aku x tau... Tapi seyes buku ni aku suke sgt sbb cerita die menarik x pjg berjeler, gambar2 yg menarik buat aku betul x jemu... Dalam train buku ni lah teman aku... Buat aku x bosan menunggu untuk sampai ke destinasi yg nak dituju... Ade beberape pix kredit dari majalah "Asian Geographic" aku share kan... Selamat membaca "Membaca Amalan Mulia" cehhhh wahhh...


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis