Mar 1, 2011

Bye-Bye Singapore...

Wallawey... Dah entry yang terakhir tu pasal Singapore... Akhirnya dapatkan aku menyiapkan kisah "Od Ke Singapura"... Yahoooo... Mase part akhir kite orang dok nak menunggu bas balek... Disebabkan bas ambk yang paling akhir waktu die... Xde buat ape kite orang masuk ke "The Shoppes At Marina Bay Sands"... Shopping mall yang sangat high class... Dok ambik permandangan waktu malam kat luar mall tu... Terasa kejap plak percutian aku mase kat sini... Tapi ape mau buat cerita mesti dihabiskan...




Mula-mula aku dok jauh gak dari mamat emas aka patung emas ni... Mane tau meroyan tetibe die uat aksi imposible ke... Tapi ropenyer masukkan duit dalam bakul basikal tu baru kiter leh ambik gambar ngan die... huhuhu...



Yang ni plak persembahan Opera sepasang kekasinh... Dok menggunakan tiang dok hayun2 badan pusing2... Takut seyyyhhhh tengok kalaulah jatuh... Ape pun persembahan dorang mmg sgt unik....



Huuuuuaaaaa sedih ni (sambil pegang tisu dok koyak2)... Citer Singapore udah mau habis... Ape pun percutian yang pertama aku keluar dari M'sia mmg sangat berpuas ati... Dari masuk USS sampailah ke cerita sekarang ni mmg sumenyer amat berpuas ati... Aku akan rindu dekat Maskot2 dalam USS huhuhu... Mungkin lepas ni ade rezeki datang lagi sini x pun ketempat lain... Insyaallah... So mane yang terkurang @ terlebey citer tu maapkanlah yo... 

No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis