Mar 1, 2011

Dok Berjalan Ke Little Indian... Arab St... China Town...

Salam Kapi O sumer... Moh layan lagi leteran kat blog aku neh... Tempat penyinggahan kite orang yang seterusnya menuju ke Little Indian... Lebih kurang kalau kat M'sia tu Masjid India lah kan... So sini penuh dengan orang yang berbangsa india... Berjalan2 cari ole-ole utk kengkawan... Pastu ternmpk "Restoran Kaaraikudi"... Perut dah lapo kite orang pun singgah makan nasi briyani... Yang penting kene utamakan Halal ok...





Pastu dok menunggu bas menuju ke Arab Street plak... Arab street ni plak ramai orang melayu... Masjid pun ade kat situ senang kalau nak solat... Yang best kat sini aku jumpe beg yang lama aku dok mencari... Alah beg yg slalu tourist2 pakai tu... Hahaha angan2 mak jenin jap kalau pakai tu nant... Padahal kat CM ade kot cume malas nak kesane hehehe...





Last skali menuju ke China Town... Aku syorkan korang kene pegi sini sebab barang macam cendramata byk & sangatlah murah... Nyesal lak aku dah beli dulu mase kat Little India tu... Boleh dikatakan kat sini lebih kurang macam Petaling street kat M'sia...





Huhuhu 3 tempat yang sangat best & ade keistimewaan memasing... Leh ah nak shopping2 siket... cuci2 mate ke... 

No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis