Mar 16, 2011

Matta Fair Bukan Matta Band...

Topik bukan aku g karaoke g nyanyi lagu matta band... Tapi ni Matta Fair yang berlaku dekat PWTC pada 11-13 March 2011... Setiap tahun bagi sape yang kaki tangan mulut yang suke g holiday sure die akan ke sini... Sebab ape harga die gedebuk gededak memang sangat murah & berbaloi... Aku pegi seni mase 1st tapi belah petang... Orang memang sangat-sangat ramai macam ade konsert je... Aku x peduli semangat punya pasal redah jugak... Tinjau punya tinjau hati dah tertawan dengan satu agent name die Amar Travel... Yang dok explain kat kite orang ni nama die Ananthi... Die punya explaination huhhhhh mmg superblah... Teliti & jelas mmg betul-betul buat orang minat... Tu yang membe grab terus tu... Tapi jangan risau walaupun matta dah habis korang leh visit laman web Amar travel ni www.fun2holiday.com @ call aje agent-agent tu... Oklah pade yang mau g holiday happy holiday ya...


:: gelang tangan ni akan ditukar warna ikut hari ::



:: Inilah Ananthi... Tq ya u sangat bagus ::


:: Buah-buahan melebat dalam 1 ::

2 comments:

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis