Mar 8, 2011

Memey Dapat No.1...


Yaaaaahhhhoooooo...!!!! Aku menang contest... Tak sangka wehhh betul tak sangka... Ok senarnya contest ni ditaja oleh 2 bloggers Hawiz & Cik Sue... Name die "Contest Me & Animal"... Aduhhh betul aku tak sangka sebab dapat no 1 lak tu... Secara jujurnya 1st time aku menang contest antara blog neh... Terus-terus dapat no 1... Time kasih berbanyak-banyak pade pihak penaja... Tarikh tutup 28/2, hari tu gak aku  baru bikin entry... Walaupun last minit tapi puas ati sebab ini lah hasilnya... Hadiah yang aku dapat Top up RM30 dari Hawiz... Tq gak kat Memey aku yang sporting x cakar muke aku bile ambik die... Nanti ba'lang (saye) banje rantai loceng okey... 


Nak tau sebab ape aku menang click nama kucing aku

4 comments:

  1. hahhaahah....chumilllllllllnyeeee....memey..=)

    ReplyDelete
  2. fara : tulah x sangka hoooreyyyyy...

    ReplyDelete
  3. salam....tahniah bro yer...suke tol ko eh..haha..pape pon memey tu mmg cute..n plg syok video tu...hihi...

    ReplyDelete
  4. hawiz : huhuhu mesti happy 1st time kot... ape pun thx memey pun kate thx hehehe

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis