Mar 13, 2011

Muhammad Nur Iman...

Alhamdulillah penantian kami sekeluarga selama 9 bulan akhirnya termakbul jugak... Mane taknyer ni yang 1st nak terima cucu & anak buah... Semalam 12/03/2011 pada jam 1622 pm Kakak aku selamat melahirkan baby di Prince Court Medical Centre, Ampang... Baby seberat 2.45kg... Boleh tak berat baby same dengan no rumah aku huhuhu... Jangkaan doktor sepatutnyer 23 March 2011... Tapi di sebabkan tekanan darah tinggi kakak aku tidak stabil die terpaksa bersalin lebih awal demi keselamatan Kakak aku & jugak Baby... Dengan berkat doa dari semua Alhamdulillah Kakak & jugak Baby selamat... Syukur Alhamdulillah... Nama baby Muhammad Nur Iman diberi Ibu & Ayah die... Mane dapat nama tu haa esok2 aku korek rahsia... Tapi adelah berkaitan dengan nama Ibu Ayah die "Noorman & Nadia"... Iman kuat tido tau... Nangis sikit pastu tido... Bagi nenen kejap je tido... Manja sangat... Sekarang Kakak aku masih dalam wad x dibenarkan pulang sebab tekanan darah tinggi masih belom stabil... Harap Kakak aku & jugak Iman xde ape-ape... Kawan-kawan same-same kite doakan ya... Insyaallah Amin... Angah cepat sembuh k yan nak ambik pix Iman banyak-banyak... Sayang korang sekeluarga & Selamat menjalani kehidupan yang baru... TAHNIAH...!!! Hadiah sila tunggu yer... 




:: Baby Iman sengih lah ::


:: Baby Iman asik ngantok aje... Penat lama sangat dalam perut yer huhuhu ::




:: Angah cepat sembuh okey... ::


:: Tengok tu Atok & Umi Iman seronok dapat cucu ::


:: Sepupu sepapat die pun sangat happy ::


:: Tidakkkk mamat atas ni dah kene dipanggil pakcik ::

12 comments:

  1. Thanks hawiz... comey kan huhuhu geram tgk die...

    ReplyDelete
  2. Congates kat incik supian sekerluarga. Jadik pakcik atau uncle? huhuhu

    ReplyDelete
  3. hahahaha....pakcik sufi yah....ok lah tu...saye makngah diusia 21 tahun steady je... pepun tahniah sekeluarga n saye doakan kak nadia sihat sentiasa aminnnnn...chewah mcm sye kenal jeee...takpe saye mesra alam....kahkahkaa
    n seyes Muhammad Nur Iman sangat chumil....wink2 =)
    p/s: bila na tgk anak pakcik sufi plak...kahkahkahkah

    ReplyDelete
  4. welcome iman!
    tahniah pokcik...heeee

    ReplyDelete
  5. farikh : hehehe unclelah baru vouge hahaha tq

    fara : tq erk ape pun moga kakak sy cepat sembuh.. sayer plak yer ermmm dah ade senarnya tapi anak tekak hehehe

    Kak Tin : tq kak tin... xmo pokcik uncle lah k hahaha

    ReplyDelete
  6. iman ! nnti aunty knlkan dgn medina ea ;p

    ReplyDelete
  7. alololo... cutenyer iman... asenk picit2 n tium2 jer la. hehehe. eh, uncle die x try pegang iman ag ke? takot iman kick ea... hahaha.

    ReplyDelete
  8. Fara : hahahaha sila kenal2kan... amboiiii...

    Yanie : huhuhu x bani ah sbb die comey lagi... tgk2 gitu je hehehe... tp comeykan mcm uncle die hahahaha

    ReplyDelete
  9. ahhahahaah....kalo mcm tu sye pown ade....bukan setakat tekak jee...
    hye bek kamo cuba pegang iman mesti ada sumethng perasaan yg sukar na digambarkan...cuma kamo yg rase...wink2..=)

    ReplyDelete
  10. comey cam uncle die??? nnt jup nk pk... ermmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... mmmmmmm... asenyer tggu iman dh 25 thun bru taw kot jwpnnyer... hahahaha.

    ReplyDelete
  11. fara : nak pegang nantlah die pun dah balek umah ni... x kesempatan lg nak main2 ngan die

    yanie : hahahaha yanieeeeeee x bagi sokongan moral langsung

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis