Mar 9, 2011

Nasi Ayam Chee Meng...

Bunyi name Restoran macam familiar ajerk... Tapi dimana ya...? Huhuhu senarnya name Restoran ni same ngan name bos aku... Korang penah makan sini tak...? Aku rase korang pun tau tempat die... Berdekatan dengan area Bukit Bintang Restoran ni... Orang yang masuk Restoran ni tak putus-putus dah macam ade magnet je... Special die Nasi ayamlah kan dah name kedai pun terpangpang tulis "Nasi Ayam" pang kang nak huhuhu (tetibe nak marah...gilo)... Ade 2 jenis Roasted & Hainan... Mase ni aku pegi bersame ngan Kak Intan dan mase tu jugak aku sempat paw die suruh belanje (kejamkan)... Xpe kak nanti turn saye plak belanje kat William's okey... Korang jangan risau name kedai je cina tapi makanan die sume yang halal... Yang penting tanda halal pun ade...



:: Roasted & Hainan :: 


:: Kerabu Mangga - Pedas berapi makan ::


:: Wantan Goreng ::


:: Air Longan ::

4 comments:

  1. kerabu mangga dia memang terbaikkkkkkk...
    aaaaaaa dah lama tak pi makan sana.. nak nak nak..

    ReplyDelete
  2. wah! kerabu mangga nampak sedap ler^^

    ReplyDelete
  3. Nur Izzati : mmg terliur kan kalau nengok hehehe

    Kak Ya : hehehe sedap kan kak ya. pulak ade cili api perghhhh menyengat

    adlan : bukan nmpk je tapi rs pun sedap tau huhuhu... try try k

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis