Mar 1, 2011

Seminar Kenali Potensi Diri...!!!

Salam kawan2... Haii ati aku ni masih lagi lom tenang pasal saman senarnyer... Tapi tatap mau update blog... Minggu depan aku mau attend 1 seminar "Kenali Potensi Diri"... Korang penah dengar? Penah Lihat? Pernah terbaca mane2 ke? Haaa ni satu program yang dikendalikan khas oleh Usahawan berjaya iaitu Dr Azizan Osman... Seminar untuk mengenali ape potensi diri kite untuk mengubah @ memberi kejayaan dalam kerjaya, perniagaan dan jugak mengubah kehidupan menjadi Magnet Kejayaan... Membe aku Ezwan bagi tau die yang ajak g sini... Tapi kene igt hati tu kene tanam g sini bukan sebab kawan tapi untuk mendapat Ilmu & utk berjaya kelak... Dengar2 dari feedback yang datang seminar ni Alhamdulillah ade yang dah berjaya... Kalau x yuran dikenakan RM497 seorang, tapi ade promotion RM60 seorang tapi limited... So aku, Ezwan same Oni akan hadir pade 12/3/11... Igt kite hanya perlu berusaha tapi Allah S.W.T yang menentukan... So memane bloggerz yang ade joint ke jumpe2lah kat sane yer... Leh kenal2 lagi rapat ahaaaiii malu plak...

Yang minat buleylah mendaftar SEMINAR POTENSI DIRI



Gambo2 kredir dari Richworks.

No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis