Mar 22, 2011

Terima Surat Dari Bos...

Semalam hari yang paling gumbira bagi aku... Entahlah senyum dari mcm kambing bertukar jadi mcm lembu... (mcm dua2 x cute je)... Seperti yang digembar gemburkan dari buah mulut kengkawan opis Surat PB (Performance Bonus) akan dapat semalam... Buah mulut dorang tu mmg confirm betul... Lepas lunch aku dipanggil oleh Bos mau jumpe... Hati dah dup dap dup dap nak gugur jantung... Orang patutnyer happy aku cemas lak... Adoiii Sopian ko kenape kan... Bila sampai Bos terus hulur tangan... Perghhh jgn panik anak2 belom naek pangkat cume Alhamdulillah lg skali rezeki berpihak dekat aku... Tahun ni lagi berganda2 dari tahun lepas, betul2 x sangka... Betul pesan ibu "Ape yang kite buat orang tetap memerhati & hargai"... Dan yang paling penting "Biar orang buat kite... Jangan kite buat orang"... Duduk ngan bos sok sek sok sek kejap pasal keje... Bos bagi nasihat yang amat memberansangkan lagi buat aku tambah semangat... Ape pun syukur Alhamdulillah... Time kasih kat sume yang menghargai aku.... Isyaallah benda yang baek akan dibalas baek... Amin...


P/s : Tetibe otak terbayang-bayang Ipad 2... lalalala...

4 comments:

  1. tahniah dik yan...
    ko mmg comel..motip tetiba comel?
    tapi mmg comel pon...hiks

    ReplyDelete
  2. bha naik gaji iya... tahniah. jom belanja KFC.

    ReplyDelete
  3. Farikh : mari2 tolong open skali hehehe

    Kak Tin : TQ kak tin... motip tetibe comey hehehe...

    MamaChia : TQ alhamdulillah... KFC ok jer huhuhu

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis