Apr 8, 2011

Buger Oblong Macam Buger Prosperity...

Buger Oblong ni bkn sejenis alat muzik mahupun tanglong... Sejenis buger panjang rupe die dah mcm buger prosperity Mcd... X perlu tunggu time CNY kalau nak makan, bile2 mase pun leh dapatkan... Kebtulan turun dari telaga tujuh tu ade jual... Memasing x penah try mase ni lah nak rase... RM5 seketul hehehe ade ayam & daging... Aku ambik daging haibat gak ah rase die...


Brother tu dok tya dok mane... Sewa kete bape... Lepas citer die kate orang2 ni cekik darah sbb time CNY... Siap die bagi contact no kalau nak dtg lagi skali die leh dptkan kete murah... Skali balek ke Pantai Chenang tu nampak berlambak2 kedai buger oblong... Nak tau bape? RM4 ajerk siot je dok pung pang org sewa keta mahal rupenyer buger ko pun mahal... Ape kes?




No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis