Apr 4, 2011

Central Market

Sabtu lepas habis keje Aku, Faisal & Oni uat dah agak bosan kite orang redah g CM & Petaling Street... Memang lame giler aku x pegi sini... Dulu time tuisyen kat Kasturi mmg slalulah singgah sini... Memang sangat2 dah lain kat luar mahupun dalam die... Barang-barang yang die jual memang agak same... Macam kraftangan, baju batik, macam-macam lagilah... Dulu seingat aku ade McD ade belah luar CM ni tapi dah ditukar jadi "77ES TELER"... Belah luar CM ni pun dah ade orang bukak booth2 untuk berniaga... So xdelah macam bahaya lagi nak g sini... Dalam die plak kawasan pun dah agak besar, kedai2 pun dah bertambah... Kedai "Professor" ade lagi... Dulu slalu dok beli barang Kedet (KRS) dekat sini... Jalan punya jalan singgah satu kedai... Dok sajerk2 cuci mate... Cuci punya cuci terbeli satu suar aladdin hehehe... Memang smart giler ah slalunyer nampak foreigner ajerk yang pakai tapi aku pun gatai nak jd mcm dorang huhuhuhu... Auntie kedai tu asal dari Sibu memang sangatlah ramah pastu sure2lah dapat diskaun... TQ ya... Sesiape yang lama x g cube pegi sini sure terubat kenangan lama korang...















No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis