Apr 6, 2011

Colmar Tropicale...

"Colmar Tropicale" tempat yang last skali aku singgah mase kat Bukit Tinggi ni... Bangunan ala-ala Inggeris... Sebelom ni entry pasal rumah Jepun sekarang ala Inggeris plak... Kat sini bukan bangunan untuk jadikan hiasan je... Tapi boley menginap jugak... Restoran2 pun banyak ade kat sini... Dah bosan-bosan korang leh main game yang ade kat sini... RM2 untuk 1 token... Amacam enjoy tak??? Walau pun 1st time datang sini dengan menggunakan kos yang agak sikit tapi aku sangat puas ati sbb dapat ambik gambar-gambar kat sini... Sangat enjoy seyyhhh... Sekian sudah citer aku kat Bukit Tinggi ni...   







:: Ohh En. Teddy name duduk sajerk ::



No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis