Apr 11, 2011

Helang Betul-Betul Depan Mate...

Lepas lepak 2 kat area Beras Basah kapten Rus bwk kite orang sume menuju ke tempat helang... Ape org kate lubuk Burung Helang eh... Memang byk giler burung helang kat situ... Dari anak sampai tok yang die ade... Die dok tangkap ikan betul2 depan mate aku neh... Best giler ah dapat tgk dekat2 mmg puas ati... Mase ambik gambar sini sempat gak aku gunakan ilmu mase aku g nature park kuala selangor... Xdelah terlampau pro sgt ape org kate ok2lah... Kat sini gak kite orang dapat kenal membe baru Kak Yanie & Abg Wan... Dorang ni asal dari Penang sangat ramah dorg dua ni... Salam perkenalan yer kat Kakak & Abg hehehe... Kalau terbaca blog sayer ni rajin2 ah comment hehehe...





No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis