Apr 5, 2011

Japanese Village... Bukit Tinggi...

Ucuk (camera) yang lame dok tersimpan dalam almari dah lama tak digunakan... Kang lame sangat majuk lak die, so mase untuk aku gunakan die secukup-cukupnyer... Kali ni lokasi terletak di Pahang... 14km ajerk dari umah aku... Tak bape nak jauh kan... Tak jauh pun idak ler aku jalan kaki mau menuju kesana... Kalau tak mau 80 abad baru nak sampai... Masuk dalam ni dikenekan RM12 untuk orang dewasa... So bolehlah korang melilau-lilau dalam tu... 1st skali terus menuju ke "Japanese Village"... 

Macam pelik je bunyi bile Japanese Village ade kat Pahang kan... Haa itulah kenyataan nyer... Rumah Jepun yang tersegam indah... Dihiasi dengan Flora-flora yang berwarna-warni... Bunyi air sungai buatan mengalir pulak ade Ikan Kap dalam die... Pergghhh betul-betul buat orang yg ade kat situ akan terpukau... Kat sini gak korang boleh bergambar dengan memakai Baju Kimono/Samurai harga RM20 selama 15minit... Aku kenakan baju samurai hahahaha gelak sorang2...









:: Terserempak plak Ulat Gonggok... Besar giler wehhh ::






3 comments:

  1. wah! nk pergi jugak. mcm best!

    ReplyDelete
  2. wow....best giler..dh la rm12 jer...eee...biler la nk p nieh..huhu

    ReplyDelete
  3. Beeha : mmg sangat best sile pegi huhuhu

    Hawiz : Best bro... murah je kan... sile pakat reramai baru best

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis