Apr 11, 2011

Ke Beras Basah Dengan Boat...

Naek bot Rm25 kite orang dibawa ke 3 tempat... Beras Basah, Eagle Feet & Tasek Dayang Bunting... Malam tu lepas dinner dok jalan2 ternmpk iklan kat AB motel... Dah alang2 g sinikan aku paksa n heret oni same uci join same... Bukan slalu dtg tol x?


Bangun pagi pkl 9 dah kite orang mulakan perjalanan... Kapten Rus yang bawak kite orang  ... 1st menuju ke "Beras Basah" tempat yg sgt terpencil pantai pulak sangat bersih... Air laut jernih membiru boleh nampak ikan2 tu... x yah nak snorkeling... Tapi mase g sini aku agak kehampaan... Lepas balek bilek dok tengok gambar2 balek byk yg kabur sebab aku terlupe reset camera arrrgghhhh tesen pakcik... Xpelah tu pengalaman bagi orang yang terlebih excited... Kat beras basah ni korang leh mandi-manda, ade gak game mcm banana boat & macam2 lagilah... 1/2 jam ajerk dok sini pastu bergerak ke Eagle feed... Bak kate kapten Rus x perlu dok sini lame2 sbb xde ape2... 







No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis