Apr 7, 2011

Mencungap Naek Nak Tengok Telaga...

Telaga Tujuh... Memang x sah kalau g Langkawi tak pegi sini dan jugak memang sah kite orang x sampai ke telaga yang ke tujuh... Mau x nyer 238 meter tau nak sampai atas puncak tu... Mau ade yang terkencet2 dok nak memanjat tu nanti... Kite orang sampai pun telaga yang 1st je pun dah cukup... Kat telaga ni boleh mandi bagi sesiape yang nak... Kite orang ni nak tapi terpaksa simpankan aje hasrat tu sbb memasing x bawak baju spare... Main-main air jelah cukup...

Dok sibuk memasing berangan-angan tetibe terkeluar satu bende dari semak... Mau x melompat memasing... Rupenyer anjing-anjing berserta orang asli yang baru balek dari memburu... Terkezut sehhh tau ah x leh bagi salam tapi cakaplah Hai ke Hello ke hahaha... X salah mase tu die buru dapat pelanduk kot... Ape-apelah janji die x kacau... Dari atas ni korang leh gak nampak cabel car... Kali ni pegi Langkawi x dapat naek Cabel car, tapi xpe last time dah naek cukup... huhuhu... K habis citer pasal telaga pasni pasal lain lak...








:: Uci yang tengah betapa... motip weh ::

No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis