Apr 21, 2011

Stroller Iman Dah Sampai...

Wuuuttt wuuttttt...!!! Excited ni... Iman anak buah kesayangan aku kerete die dah sampai... Hehehe x kan budak baru sebulan dah ade kereta kan... Actually kereta sorong die tapi yg mendrivekan tu mak same apak die... Kakak aku yang order dari web so hari ni tadi baru sampai... Menunggu lambat benau nak sampai mestilah kite sebagai customer ni dok x sabar kan... Kakak aku pun dok calling bebanyak kali... Bile driver die anto dok muka masam... Ko nape dah mmg keje ko kan nak memasam muke nape... Aku report bos ko nant baru tau...!!!

Iman dah ade kete ni bukan sesajerk... Die pun dah cukup sebulan mak die pun dah habis pantang so next week apak die balek dari Srawak kite orang mau g bercuti kat Bagan Lalang... Mula-mula nak g PD @ Kalumpang... Tapi sume dah fully booked... So Bagan Lalang je masing ade kekosongan... Family aku, Makcik & Pakcik aku... Alah yang askar kecik-kecik tu... Tu yang tersangatlah excited... Sesedang pasang Stroller Iman... Iman enak dibuai mimpi hehehe... Sabar eh Iman next week kite jenjalan... Hoooreyyy...!!!








2 comments:

  1. Wahh leh tumpang iman jenjalan gini hikhik

    ReplyDelete
  2. Alamak patahlah stroller tu nant hahahaha

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis