Apr 8, 2011

Style Kowt Lepak Area Pantai Chenang

Style gile kowt mase lepak kat area Pantai Chenang ni... Waktu petang plak mmg mase dok nak menunggu sunset nak mula melabuhkan tirai die... Pasir kat pantai ni tersangatlah halus kalau korang nak tau... Mcm tepung pun ade, seyes weh aku x tpu sgt halus... Lepak sambil cuci2 mate kat sini mmg sgt sesuai... Bkn cuci mate tgk bende2 x elok tapi dok tgk org main payung terjun... Jet ski... Banana boat... Macam2 lagilah... So tenang sajerk kepala ni dah macam tgh dibuai lagu Jazon Mraz - I'm yours plak... Layan sgt wa cakap lu... Tapi lagi skali hati pokcik hampa gambar x bape nak cantek lupe lagi mau reset camera adoiiiyaiii apelah labu... Lepak sampai malam sikit pastu balek ready mau g dinner... Ade story yg sgt hampa pasal dinner kite orang... Jom same2 baca enty seterusnya...






No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis