Jun 9, 2011

Satay VS Mee Rebus @ Satay Station...

Korang suke "Satay" ke atau suke "Mee Rebus"...??? Kalau aku lah kan, aku suke satay huhuhu... Ok berkenaan dengan satay ni aku mau cerita sedikit bab satay special & besar... Balek dari Bagan Lalang tu family aku terus singgah ke Satay Station @ Kampung Pandan... Kebetulan Along mau belanja, Alhamdulilah hehehe moga rezeki die bertambah-tambahlah kan Amin....

Dekat satay station ni harga secocok satay ayam @ daging 90sen secocok... Mahal kan dengar... Tapi mahal-mahal pun puas ati der... Dengan satay die besar dari biase, pulak isi die tebal... Memang makan bape cocok dah kenyang... Bayangkan seramai macam tu family aku, makan hanya 100 cocok ajerk itu pun kekenyangan... Selain satay, Mee Rebus die pun adelah salah satu menu yang special kat sini... Aku try jamah sikit Angah punya, perghhhh serius sedap... Patutlah memang popular satay station ni... Harga die tak salah RM6.00... So sape yang belom datang sini aku syorkanlah korang datang k... Dekat area Setiawangsa pun ade...




:: Satay secocok RM0.90 ::


:: Mee Rebus RM6.00 ::


:: Nampak perbezaan die dengan satay biase ::


:: Air Kosong, Teh Tarik & Fresh Orange ::



2 comments:

  1. Udah macam rombongan tabika pula hiks

    ReplyDelete
  2. Farikh : Rombongan Tabika peginya hahahaha

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis