Jul 28, 2011

Kad Kawin Dah Siap Beli...

Alhamdulillah misi untuk kesini tercapai jugak akhirnya... Mula-mula dok risau gak kalau tak dapat @ tak sempat nak cari... Tapi syukur sangat-sangat sebab Pak Barnus tau dekat mane... Susah jugak mula-mula nak terangkan ape die "Kad Kawin" sebab orang di sane panggil "Undangan Perkahwinan"... (Petikan ini mungkin terkeluar dari bibir mulut membe aku Apis)... Haaa terkezut, berderau darah jantung sume, ade yang pengsan tak tu hahahaha.... Lagi skali aku bikin gimik... Chill lah bebs, bukan aku yang nak kawin tapi membe aku Apis... Aku lambat lagi neh... Lagi sebulan nak raya aku mintak maap kat depan-depan korunk eh hehehehe...

Kedai ni terletak di "Jalan Istana", deretan jalan tu sume kedai dipenuhi dengan jualan Kad Kawin... Tapi Bapak perkenalkan kite orang dengan kedai sini... "Toko X'tra Jaya"... Ibuk Lily name tokey kedai, sangat manis orangnya dan baek... Bak kate Ibuk Lily ramai orang M'sia datang tempah kat die... Memang serius aku tengok banyak, pulak kebetulan die tunjukan salah sorang pengacara Nona TV3 ade tempah kad kat situ jugak... Cantik kad die yang pentingnyer.... 

Ibuk Lily bilang sape-sape mahu tempahan boleh tengok dekat FB die "Toko X'tra Jaya"... Tapi yang sangat-sangat latest die tak masukkan dalam FB sebab die adelah teknik marketing takut kene ciplak plak kan... So Apis decide untuk ambik 400 kad bersama sampul... Tapi kosong cetak di M'sia.. Lepak tolak bahagi darab Ibuk bagi 800,000rp... Amacam murah tak??? Aku tak tau sangat sebab belom kawin hehehe...




:: Beratus-ratus jenis Kad ade ::



:: Contact Ibuk Lily untuk keterangan lanjut ::


:: Inilah rupe kad Apis... Latest punya dari Bandung ::


:: Yeahhh mari bergambar same kad kawin idaman memasing ::

8 comments:

  1. Hoyeah~~ Hoyeah~~~
    (Walaupun terpaksa memikul 9KG Kad Kawen turun naik flight). Kyahaha~

    ReplyDelete
  2. sllu p jln2 indon nie...memg duk kt indon ea? :)

    ReplyDelete
  3. Fara : Huhuhuhu tu maknanya kene pegi...

    Hafiz : Tau xpe, semangat tu penting bro huhuhu... Akhirnya berjaya gak....

    Nurul Hidayah : hehehe ehhh tak sy dok M'sia tanah airku huhuhu... Xdelah slalu huuhuhu

    ReplyDelete
  4. wah, yg lain buat kad kawen. anda??? tidak kah? *angkat2 kening* miahahaha.

    ReplyDelete
  5. Yanie : Ehhh bukan kite nak buat skali huahuahuahua... alah lek lu awal lg maaa hehehe

    ReplyDelete
  6. Salam. Google punya google jumpa blog ni. nak tanya la.. ada tak survey harga untuk hardcover and yang bercetak? really need some info on this. thanks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam... cik boleh tgk blog kwn sayer www.naimz-printing-house.blogspot.com.... dzulfaqar.naimullah@gmail.com

      Delete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis