Jul 22, 2011

Muhammad Nur Iman Sudah Meniarap...

Seperti yang korang tahu ataupun yang belom tahu... Mohd Nur Iman tu anak buah sulung aku merangkap kepade anak kakak aku... Alhamdulillah dah genap die 4 bulan... Dapat jugak aku lepas kan rindu kat die sebelum berangkat ke Bandung... Rindu sangat wehhh, duduk nun jauh ke Sawarak tu bukan buleh hari-hari pegi... Yang best sekarang Iman dah pandai di agah... Maksudnyer dah pandai gelak, sengeh-sengeh cute...

Badan Iman pun dah berisi montel sajerk geram... Tapi Ibu die plak yang kurus... "Ooooo angah ko bagi lemak ko kat Iman yer... Cetttt"... Ape petua tak tau sangat ah die, cume die jarang makan nasi yang aku tau... Kalau teringin sangat 2 @ 3 sudu dah cukup... Ok berbalek pasal Iman, pagi tadi kakak aku tagged pix dekat FB, Iman dah mula meniarap pulak... Die terjaga dari tido terus meniarap... Wahhh iman sangat pantas yer kamu, lepas ni cepat-cepat berjalan leh Pak Lang bawa jenjalan slalu hehehe...





:: Iman tido suke pegang kain ::


** Iman nant datang lagi yer... Pak Lang ade belikan oleh-oleh....

6 comments:

  1. Cute kan.. hehehe memang x lepas dr kain tu kalau tdo hehehe

    ReplyDelete
  2. Jemput join giveaway cloth diapers: http://nurbaiya.blogspot.com/2011/08/aku-buat-giveaway-nihmai-la-join-ramai.html

    ReplyDelete
  3. Thx eh sbb invite... Insyaallah saya akan joint hehehe

    ReplyDelete
  4. hye...taip muhammad nur iman lalu tejumpe blog ni.. :) actually my son is Muhammad Nur Iman too (7 months)..ilham mase pregnant n rasenye name tu tenang.. :) sgt comel anak buah kamu..

    p/s : harap both "Muhammad Nur Iman" aways be a gud boi.. ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jiejiey : Tak sangka name Anak ngan Anak buah saya same kan... Iman yang ni Alhamdulillah dah 1 tahun 8 bulan... sekarang die dah baru boleh jalan... Same2lah kite doakan yg baek2 untuk mereka berdua ini ok... Insyaallah... Amin

      Delete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis