Aug 26, 2011

Lalat Pun Jadi Bahan...

Korang tau "Lalat" tak... Ok die ade bape kaki??? Huhuhu aku pun tak bilang macam 6 kot huhuhu... Alah google jelah eh... Ni bukan aku nak ngajar subjek sains... Cume nak share ngan korang... Biaselahkan opis kan slalu kite dapat foward2 email dari kengkawan... Kali ni aku dapat kisah pasal lalat dorang buat jadi mcm "Storyboard"... Kadang-kadang geli gak tengok, tapi entah lama-lama rase macam uniks plak... Sangat bergeliga orang yang buat neh... Aaaaaaacerrr korang tengok... Zazzzz....










P/s : Sume pixs ni kredit dari email upis... Huhuhu...

4 comments:

  1. bila tengok dari jauh cool
    bila tgok dri dekat memang geli hehehe

    ReplyDelete
  2. waaahhhhh cool gilak.
    nice!

    tapi bila tgk pic ke-3 tu meremang bulu roma geli sbb byk sgt..ekeke

    ReplyDelete
  3. wah...kreatif nya.. lalat tu real lah..mcm timbul kat screen.;)

    ReplyDelete
  4. Nzyrahun : kan tapi sgt2 cool...

    Hanumhae : aah yg ke3 tu banyak lak wakaka

    Dayah : kan... dah boleh citer kartun kat tv hehehe

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis