Aug 11, 2011

Musim Kembali Ke Sekolah...

Entry ni bukan sebab aku nak masuk balek skolah... Tapi citer pasal rambut aku huhuhu... Aku dah potong PENDEK...!!! Yer Pendek, Tu yang dah macam budak skolah membe-membe aku panggil... Zaman skolah lain, dulu rambut aku setepek minyak "Brylcreem"... Hanya dak-dak skolah je yang tau caner hehehe... Skema beb dulu, ngan gigi pagar lagi melekat hehehehe.... Aku potong ni bukan sempena puasa mahupun nak raya... Tapi sebab rambut aku dah banyak giler gugur, dah macam daun pokok mangga kat umah aku yang gugur pun ade... So cuak menghantui diri, buat keputusan "POTONG"... So sekarang rambut aku ni tengah dalam pemulihan akhlak... Esok-esok harap-harap die insaf ah hehehehe....

Aku potong kat "MIKO Wangsa Walk"... Hair Stylist aku name die "Nicky Au"... Die siap suruh aku promote plak kat memembe... Kat korang-korang ah senang citer... Huhuhu tapi memang puas ati die potong, kemas & style... So kalau korang nak datang sini datanglah hari ape-ape tapi jangan Khamis sebab die cuti...



:: Haaa tulah Hair Stylist Nicky tu huhuhu ::


:: Inilah hasil die lepas siap... Konon-konon Korean style ::


:: TADAAAAAA Haaa pastu ni plak hasil die aku pakai topi hahahaha... Rambut pesen-pesen ni memang tahan ngan aku hanya 30 minit je huhuhu ::

2 comments:

  1. eh, kiut ok. i loikeee~ dlu2 mse skolah mne da korean style cani... i know ur whole high school life ok... *angkat2 kening* nebes x? nebes x??? hahahahaha.

    ReplyDelete
  2. Yanie : jantung ni nebes dah vibrato kambing ni hahahaha... dulu skema skunk skim... hahahahhaha

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis