Aug 4, 2011

Planking Pulak Dekat Tangkuban Perahu Bandung...

Wakakakak ok jom gelak dulu... Sebelom korang gelak biar aku gelak dulu... Ok lagi skali aku buat keje giler ambik gambar gayer "Planking".... Sebelom ni aku dah catatkan sejarah di Putrajaya dengan Uci... Kali ni same membe Hisham plak kat "Tangkuban Perahu"... Idea ni mula-mula datang dari Hisham ah, wah tak sangka plak die tau pasal planking ni... Ade geng ape lagi semangat ah kan hehehe... Ade reader suruh joint satu contest kat SAYS.MY... Macam nak masuk tapi entah tak reti plak caner nak buat dari syarat-syarat die tu.... Tapi tengoklah kot hujung-hujung minggu ni tak kemane aku trylah godek-godek... Hehehehe amacam planking kali ni okey tak kawan-kawan??? huhuhu Style der...





4 comments:

  1. Kamal : hahaaha kadang2 giler die x sakit hehehe

    ReplyDelete
  2. wahahai, semangat gila korang buat planking sampai ke bandung!

    ReplyDelete
  3. Shahirah : hehehe semangatkan... haaa tulah tercetus idea membe hehehe... bestttt

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis