Oct 15, 2011

ToonPAINT Muka Jadi Kartun

Salam kartun sume... Huhuhu aku saje je nak ngetest update blog guna ipod aku... Dah ade application utk "blogger" plak... So senang korang nak update blog kalau korang kat mane2 skali pun... Ni lagi menggelodak ati aku mau pakai IPUN... Haiishhh sabooo sabooo BB masih lagi dihati huhuhu... Aku nak bagi tau lagi ade satu application aku download kat ipod ni, nama die "ToonPAINT"... Memang sangat mengujakan sbb sangat best bile edit gambar... Korang tengok jelah hasil pix aku tu... Kalau rase ok korg pun mohlah meriah sesame download... Okey selamat berhujung minggu...

3 comments:

  1. dah macam anak korea ni od hehehe ;)

    ReplyDelete
  2. wahhh...sempoi laa. kalau mcm ni senang laa buat komik atau kartun...hehe

    ReplyDelete
  3. Pinky Momma : hehehe anak korea celup tercelop tepung nak uat kuih keria hehehe

    Ayie Abas : huhuhu aah kan tol gak tu... leh buat komik pas ni hehehe

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis