Nov 30, 2011

Selamat Pengantin Baru "Aina & Hazwan"...

Yup penghujung nak penghabisan tahun selalunya memang ramai yang akan adakan "Majlis Perkahwinan"... Tak terlepas jugak dekat memembe aku ni, bz je ngan Majlis memasing.... Tahun ni aku rase yang paling banyak kot jemputan kawin aku dapat... Tak putus dengan Kad Jemputan dengan teknologi yang canggih kat FB pun ade yang invite... Fuhhhh banyak-banyak pun xdelah semua aku dapat g kan... Mane yang sempat je eh, mintak ampun bebanyak mane tak sempat tu...

Ok ni citer last week upismate aku "Aina"... Alhamdulillah satu detik bersejarah terlakar pada detik 26 November 2011 dekat Nilai... Perkahwinan ni bukan satu pasangan tapi dua pasangan... Persandingan serentak dengan abang die skali... Perjalanan nak ke Majlis tu, betul-betul menguji kesabaran... Dengan perut dah kelaparan asik dok putar lagu "Selamat Pengantin Baru" je kat dalam tu... Jalan nak lepas dari tol Sungai Besi hari tu aduhhhh jem giler tu... Naek kematu punggung dok lelame dalam kete... Tapi yang penting sampai gak... Cume hampa tak dapat tengok pasangan pengantin bersanding... Huhuhu yang best kedua pasangan pengantin memang sangat sedondon... Manis & Kacak memasing... Tak benti2 senyum jer... Huhuhu Apepun selamat pengantin baru uat korang, Moga berbahgia & kekal ke akhir hanyat.... 









2 comments:

  1. wahh..best2..nk kawen laa..haahaha

    ReplyDelete
  2. huhuhu hawiz kalau kawin jgn lupe jemput hehehe

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis