Dec 15, 2011

Gasoline @ Menara Tinjau Ampang...

Lepas balek dari tak tentu hala dari OU tu... Rase lapo lak... So mulakan lagi mase tok merayap same Ojai & Mira... Yang aku ingat hujan mase tu selebat mungkin, dengan angin kuat, kilat lagi berdentam-dentum... Perghhh memang takut ah mase tu bile ade dalam kete... Tapi Alhamdulillah sampai gak kite orang ke lokasi "Gasoline @ Menara Tinjau Ampang"... Punya jauh kan nak pegi makan... Bukan ape aku ngidam die punya "Air Longan"... Perghhh air die wa cakap lu leh buat mandi tu... Banyak lak tu dengan buah die pun banyak... Tak cayer kene try baru tau... Makan plak aku ambik Fried Rice with Crab stick... Ekceli aku penah pegi sini dulu mase lepas balek dari mandi sungai... Korang klik je link tu... Ape pun lepak sini memang best & nyaman dengan permandangan indah Kuala Lumpur...





:: Atas ni yang aku makan... Sedap woooo ::


2 comments:

  1. bez la kalo macam ni salu,hehehehe.....................

    ReplyDelete
  2. Aizu : huhuhu kan btul tu tenag aje hehehehe

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis