Feb 13, 2012

AHZA Burger Terbaek Dekat Bintulu...

Ini cerita mase aku pegi ke Bintulu umah Kakak aku... Mase malam tu takde buat ape nak lepak-lepak kakak aku pelawe nak order burger... Aku macam pelik ah "Order"...??? Rupenya kat Bintulu ni ade satu kedai burger yang diusahakan kat rumah, name die "AHZA Burger House"... Dari info yang aku dapat dari abang ipar aku daging burger same sos die buat sendiri... Tu yang kelainan yang membuatkan buger ni sedap & sangat special... Korang boley order melalu Facebook @ Massage... Canggihkan... Aku lupe harga die berapa tapi seyes layan giler... Huaaaa rindu nak makan burger ni.... NAKKKKKKK....!!!!




:: Cume datang collect & cakap no order kite berapa ::

2 comments:

  1. hello tuan, saya pun ada buat review pasal ahza burger ni, just klik entri saya ni haha http://molotovcocktailz.blogspot.com/2012/02/ahza-burger-house-pengalaman-menikmati.html

    ReplyDelete
  2. Adi : Thx eh sebab singgah... sy akan jenguk kembali blog kamu...

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis