Feb 14, 2012

The Grand Old Lady... Ermmm Tak Sempat Masuk...

Masih cerita dekat Miri... Lepas balek dari Taman Buaya, kite orang menuju ke "The Grand Old Lady"... Tapi yang malangnya kite orang sampai pun dah lambat, tempat tu pun dah tutup... Tempat ni terletak dekat atas kawasan bukit... Info dari abang ipar aku, die cakap dekat sini tempat pertama dorang jumpe minyak... So dah tak dapat masuk kite orang dapat bergambar dekat belah luar pun jadilah kan...







No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis