Feb 27, 2012

Ko Hengat IKEA Ni Ghumah Ko...???

Tajuk entry macam aku ni pelarian tak ade gumah (rumah)... Memang secara saintifik atau saintetiknyer aku ni memang belom ade gumah sendiri... Dok pun masih menumpang ghumah Ibu same Bapa aku, Insyaallah ade duit lebey beli takde lebey mainlah aku Monopoly ataupun Saidina... Ok kejadian ni berlaku lepas habis waktu bekerja... Aku same Amin & Amira mulanya ngidam nak makan "Chicken Wings" dekat "Rasta", tapi waktu tu beralih arah plak ke "Meat Ball Ikea"... Perhabis makan sume sesambil tu kite orang jenjalan dalam IKEA... Rase tenang je tengok hiasan dalaman yang diubah suai kat dalam tu... Haaaa time tu "light, camera & action" bermula, pantang lak aku bab bergambar-gambar ni... Mulalah aku guna memek segala memek muke aku... Jom sesame mememekkan muke korang...


:: Membe cakap gambar ni physco sangat ::


:: Konon jadi BOS (Budak Otak Senget) ::


:: Moh ke dapuq "Chef OD" bersama celeb ::



:: Ni bape tahun simpan entah ::


:: Orang tua buang tebiat... Kekonon sesweet ::


:: No comment ::


:: Haaa ni baru betul "Tangkap Muat" ::


:: Penjara di Fitting Room ::


:: Kembar Siang & Kembar Malam... Sebab ape haaa pikir sendiri ::

8 comments:

  1. kalau boleh aku nak sewa bilik kat ikea nie :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau xpe... klu dihadiahkan lagi bagus hehehe

      Delete
  2. Replies
    1. G ikea mmg x kan lupe mkn meatball... terbaekkkk

      Delete
  3. hi...following u now... like this entry... simple, sweet... yet...a bit funny.he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lady : Thx coz following me.... Hope u enjoy with my blog... Happy reading ya

      Delete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis