Feb 20, 2012

Team "Selipar Jepun" Bowling No 2...

Kisahnyer hari tu, Membe upismate aku "Ina" organize "Bowling" tok lawan sesaje untuk dept kite orang... Lokasi kejadian dekat "Summit USJ"... Tak taulah nak kate lawak ke tak name team aku "Selipar Jepun", aku dah buntu sangat tak tau nak bagi ape... Team aku yang ade Amin, Amirah & Rozai... Tapi Rozai tak dapat datang sebab kene demam panas... So Aku & Amin yang berhempas pulas balingkan untuk Rozai... Tengok team lain dok pakai baju seiring & sejalan, cume kite orang je takde sejalan same... Seyes tak prepare ape, just main redah je... Dengan lambat datang lagi kite orang... Alhamdulillah dengan berkat usaha menumbuk cili guna lesung batu (ok tu tipu) team kite orang dapat tempat kedua... Fuhhhhh tak aku sangka berjaya jugak akhirnya... Dan yang paling best aku dapat "Top Score" antara laki-laki semua... So dapatlah hadiah lagi satu... Rezekikan, Insyaallah kami dah sepakat lepas ni kalau ade Opis punya tournament secara besar-besaran kite orang team yang same akan masuk... Selipar Jepun name takkan aku ubah wakakakaka... 


:: Siap dapat Pin yang real, lame punya pun lamelah... Berat okey Pin tu ::








No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis