Mar 26, 2012

1 300 888 427... Mixed Grill @ Dagang Avenue...

Salam Isnin... Senarnya mood aku masih lagi dalam awang-awangan... Biaselah masalah memang sentiase ade datang... Tapi nak buat macam mane kene redha & pandai kontrol jelah emosi... Okey sepatutnya aku kene up entry lain, tapi entry ni plak aku upkan... Okey ni kisah minggu lepas aku pegi bedal "Mixed Grill" dekat "Dagang avenue", nama kedai makan "Chop & Grill Station"... Membe aku "Apis" dok rekemen, die dah booked plak... Yang buat aku lemah syawat ehhh silap lemah jantung biler dengar harga die... RM5 saje mixed grill yang sebesar meja ni, dalam tu bermacam-macam jenis westren ade... Kambing, Lembu, Ayam, Kentang, Hotdog ermmm macam-macam ah... Tapi hanya RM5... Korang tak cayerkan... Mula-mula aku ingat dorang nak prank aku, skali aku salah huhuhuhu... Tapi kene book nak ambik menu ni, sebab die limited ikut mase dalam sehari... 9, 930, 10 malam... Tapi korang ikut nasiblah kalau ade lagi... Sebab die punya promotion hanya sampai 31 March 2012... Mula-mula pelik gak nape name die "1 300 888 427" skali membe terbelek paper rupanya itu sponser dari "Petronas"... Cer tengok gambar bawah nanti okey... Layannnnzzzz....


:: Banyak macam ni 7 orang boley makan tau ::


:: Sangat sedap macam-macam jenis western ade dalam satu pinggan ::






:: Gambar pihak kedai ambik... Kredit dari FB "Chop N Grill Station" ::

** Tak taulah lepas ni harga die berapa....

7 comments:

  1. hamboiii adik OD makan sedap nyer huhu...lama tak komen di sini..baru aktif kembali wuwuwu ;)

    ReplyDelete
  2. nampak mcm best jer, sedap lak tu ehh !!

    ReplyDelete
  3. Member cakap kalau nak booking boleh pakai FB. taip Chop n GrillStation dan kena request jadi friend. Tapi Adminnya laju jugak. Cuba lerrrr. mmg RM5 banggggg. Cuba link kat bawah tu.

    http://www.facebook.com/profile.php?id=100002632548261&ref=tn_tnmn

    ReplyDelete
  4. Pinky Momma : Huhuhuhu kak skali skale je... Lame akak menyepi awat?

    Amir : Memang sangat best die mixed western food... so tgh promo hari tu RM5 macam2 ade...

    Ape Citer : Huhuhuhu sy memang dah pegi pun... tu yg kasi up entry pasal ni... Memang seyes puas ati... banyak plak so kongsi2 ah makan

    ReplyDelete
  5. That is a great tip especially to those fresh to the blogosphere.
    Brief but very precise info… Appreciate your sharing this one.
    A must read article!
    Feel free to visit my web site immobilienalanya.net

    ReplyDelete
  6. Hi there, I found your website via Google while searching for a comparable subject, your
    site got here up, it looks good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

    Hi there, just changed into aware of your weblog thru
    Google, and located that it's really informative. I'm going
    to be careful for brussels. I'll be grateful in the event you proceed this in future. A lot of folks might be benefited out of your writing. Cheers!
    Also visit my weblog : propertyinturkeyforsale.net

    ReplyDelete
  7. Outstanding story there. What occurred after? Good luck!
    Feel free to visit my web page bostaditurkiet.net

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis