Mar 8, 2012

Banana Fritters with Ice Cream vs Sago Gula Melaka @ Madam Kwan's...

Citer masih lagi di "Pavilion KL"... Sesudah penat berjalan keliling Pavi, sempat jugak singgah "Sticky" same "Typo"... Bile tenaga aku same Kak Intan dah kehabisan barulah kite orang menggelupur cari tempat makan... Senarnya kite orang memang lame rindu same desert die "Madam Kwan's"... Sebab ape rindu eh, sebab sedaplah ape lagi... Bile korang tengok sure korang akan cakap alah ni buat sendiri pun boley... Tapi aku nak buat sendiri tu memang tak ah, alangkan nak ambik pisang yang dah berbuah depan umah pun malas nikan nak buat sendiri desert huhuhu... Yang best bagi kat sini kite orang yang penah try "Banana Fritters with Ice cream" & "Sago Gula Melaka"... Aku memang gilerkan pisang goreng same ice cream vanilla ni, tak tau nak ungkapkan tapi seyes sedap... Dahlah pisang goreng tu panas makan plak dengan ice cream yang cair di mulut perggghhhh lazat... Haaa keliurkan cube rase sendiri takpun trylah buat sendiri... Selain tu ade gak pekene "Lamb Chop" ini ok jugak sedap... Tapi entry kali ni aku mementingkan desert huhuhu...




:: Lychee / Longan - RM5.00 ::


:: Banana Fritters With Ice Cream - RM11.50 ::


:: Sago Gula Melaka - RM6.50 ::


:: N.Z Grilled Lamb Chop - RM22.90 ::

3 comments:

  1. vanilaa ice cream yg sooo gemokkk

    ReplyDelete
  2. waaa...dah macam jalan2 cari makan ni..
    sedap belaka.....

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis