Mar 1, 2012

The Cabin Sangat Style Tu...

Nampaknya kisah makanan kat blog aku dah macam mula nak berlari marathon balek... First skali teman-teman tolong jangan benci aku sebab entry makanan lagi nampaknya... Huahuahua... Kalau korang takleh tahan nafsu pegi start enjin kete berdesup ke lokasi wokey huhuhuhu... Mase lepas habis maen futsal kat Ampang, cuaca hujan plak nak lepak gerai tak boley... Memasing dah berpecah, tapi cume Aku, Ezwan, Faisal same Amin together-gather ke "The Cabin - Taman Melawati"... Restoran ni Ezwan yang dok suggest plak... Sampai-sampai memang serius kagum style Restoran die memang lain dari yang lain, korang boley makan bawah @ atas kabin... Style kan...??? Makanan yang kite orang try mase tu western... Harga memang agak berpatutan, rase pun so far okeylah bagi aku... Kalau korang nak relax memang best pegi sini... Die berhampiran dengan tempat "Paintball Melawati"... Nak tengok bola lagi best, projector besar punya dorang ade sediakan... So terbaek...



:: Old skool punya A & W ::


:: Hot Dog Besar ::


:: Ni set Buger, yang unik nyer die akan cocok Bendera Negeri-Negeri Malaysia ::



:: Chicken Chop ::


:: Tulah die style tempat makan ::

5 comments:

  1. Bro entry makanan ke apa ke..aku tetap support this blog..cerita bro nie best...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... thx eh... feedback yg +ve mmg sentiasa bangkitkan smgt huhuhu....

      Delete
  2. thanks bro bagi good review kt tmpt kami nh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welkem bro... tempat style n best pulak tu... kene share2 kan dgn yg lain huhuhhu

      Delete
    2. Welkem bro... tempat style n best pulak tu... kene share2 kan dgn yg lain huhuhhu

      Delete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis