Mar 2, 2012

Kaw-Kaw Burger Bakar @ Wangsa Maju...

Lagi skali aku nak update kisah burger... Sebelom ni kisah "Ahza Burger" same "Burger Bob", kali ni "Kaw-Kaw Burger" plak... Aku ni trend suke ambik gambar, ape aku nampak, best ke aku terus upload kat FB & Blog... So dari situ membe-membe akan bagi commentlah kan, tetibe tang sini membe opis aku "Faisal" plak yang suggest... Die berada di "Seksyen 2 Wangsa Maju"... Lepas balek keje terus Aku, Faisal, Ezwan, Amin, Amira, Ahmad, Oni, Ameen & Aizal ke sini, amacam sekampungkan aku bawak... Kelainan burger ni sebab die bakar & isi daging die agak tebal... Korang boleh order set atau pun ala carte, tapi kene datang awal kalau tak hurmm beratur panjanglah nampaknya... Korang bayang kan 1st gambar aku ambik masih terang, tapi tengok gambar mase dapat buger dah gelap... So datang awal okey, order & die akan bagi no order... Punya gatal aku order "Double Beef + Chesse + Bacon" set so dapat "Air + 2 ketul Hot Dog" RM18.00... Seyes aku tak habis, kalau korang pegi jangan tamak okey, ambik single pun dah cukup... Kebetulan kite orang datang tu "TV3" pun ade datang buat temuramah, tapi slamat aku tak kene kalau tak malu huahuahua...






11 comments:

  1. Replies
    1. Mie dok area mane... kene try buger ni

      Delete
  2. mak aihhhh ingatkan big mac je dh cukup besar utk sumbat dlm mulut hehehehe ^^

    owh blhlah try nanti kalau turun sana tq 4 this info yummmmy ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aleasara : huhuhu besar kan sbb sy ambk double.... nnt try k... sedap gak burger ni

      Delete
  3. bro, bg ko burger bob ke kaw kaw burger bob lg sedap?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memasing pya burger ade speciality memasing... tp klu diberi pilihan mcm ni sy akan pilih buger bob... huhuhu tapi kaw kaw ni dah ade kat taman dagang ampang

      Delete
    2. kat mane ae..pasar mlm ke ape...coz saye duk ampang

      Delete
    3. Hai... die dekat taman dagang avenue... dekat dengan MBO ampang... pegi try... tapi kene pagi awal okey

      Delete
  4. kaw kaw burger bakar****

    ReplyDelete
  5. Selera nye la tgk..tp xsggp la nak beratur..

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis