Mar 27, 2012

Ole-Ole Dari Langkawi... Jeng Jeng Jeng...

Aku tak sempat nak update entry, cume yg ni aku sempat sebab guna phone... So dimane jua anda berada boleh anda berblog, konsep senarnya... Senarnya aku just nak share yang aku dapat ole-ole dari seseorang yg bernama "Azlin"... Sape kah beliau? Beliau opismate aku jugak cume berlainan branch aje... Ekceli die baru balek dari bercuti bersama family die, tak sangka ingat gak die kat aku... Bukan satu tapi ade 3 ole-ole, fuhhhhh terbeliak bijik mate mase dpt ni... Thx yer Alin patutlah tangan yan ni gatal2 je sblom ni wakakaka... Tak nak makan boley tak Lin Yan nak simpan nak framekan hehehe...



Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis