Mar 6, 2012

"TYPO" Bukan Salah Eja...

Entry kali ni tak kene mengene mahupun terkenan dengan penyalahgunaan ejaan... "TYPO" yang aku maksudkan tu senarnya satu kedai yang ade di "Pavilion KL"... Aku termasuk kedai tu disebabkan ternampak RM30...RM30...RM30... die buat sales lak pulak... Tengok ramai je menyerbu, aku pun joint serbu-serbu... Kedai ni barangan die memang sangat unik diadaptasikan macam style-style vintage ataupun senar citer lamo-lamo... Harga sebelom diskaun memang agak mahal tapi ade selected item je lepas diskaun yang dapat RM30... Tak cayer menarik moh tengok barang-barang die yang sempat aku ambik gambo...



Ok gambar atas & bawah ni kalau tengok betul-betul memang sejibik macam "tape" lame... Tapi rupenya die adelah "Note Book"... Berpuluh-puluh kali dok aku pusing-pusing pikir nak beli ke tak... Aleh-aleh tak gak jadi beli... Tapi ni yang sangat-sangat mengagumkan aku sambil mengaum aaaauummm bile tengok menatang neh... Korang teruja tak...??? Kalau teruja sila megaum macam aku hehehehe...




:: Jam die lawakan... seyes style giler tu ::



:: Frame dinding pun ade... sesuai untuk letak dalam bilek ::

5 comments:

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis