Apr 4, 2012

#15 Wordless Wednesday

Published with Blogger-droid v2.0.4

6 comments:

  1. salam kenal dn dofollow sini

    cantik kamera, jarang akak nampak yg warna cream.. yg unik tentu mahal harganya?... tentu juga banyak fungsinya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aiman : huhuhuhu cantekkan... ekceli die warna putih... harga RM290... gambar sgt menarik huhuhuhu

      Delete
  2. Salam..hi there...

    Saya ada nampak this camera masa kat kedai camera baru-baru nie.. I saw yang color pink.. sangat cute.. harga ok tapi klu nak beli paper dia mcm mahal plak.. or maybe cam ala polaroid nie memang harga macam tu? xtau sebenarnya...haha..

    Anyway, kalau rajin sudilah singgah la and follow my blog http://julietluck.blogspot.com/

    Baru blaja nak berblog..hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nazlina : Haiii thx sebab singgah blog sayer... Betul tu harga camera membe sy beli dalam RM290 tapi gambar paper die 10 keping RM30... memang sangat mahal... Anyway selamat berblog... sy akan follow

      Delete
  3. Sufian: Yeke..kawan awk beli kat mana?? sya tengok satu kedai kat The Mall dalam RM223 gitu.. Menangis x kawan awk kalau tau...? hahaha... tapi yg sy tgk tu pink.. lain skit kot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nazlina : Perggghhh lagi murah... adoi kalau gini membe sayer dah kene kenceng ah ni

      Delete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis