Apr 30, 2012

Air Buah RM2 @ Keramat...

Korang suke air buah tak? Kalau korang suke haaaa meh aku nak sharekan kat mane lokasi yang aku maksudkan... Die berada di area Keramat, Lorong Keramat 7... Nak senang click link ni MAP... Yang menarik tu macam-macam jenis buah ade, tapi janganlah mintak yang pelik-pelik sangat kang penampaq sulung dapat dari tokeh kedai ni... Kalau 1 jenis air buah harga die dalam RM2 manakala kalau yang mixed harga die dalam RM3 keatas... Air buah yang paling aku suke "Air Buah Selangor", sebab ape selangor die campurkan "Buah Mangga" same "Buah Tembikai"... Ade lagi "Madu Tiga", "Banana Coklat" & macam-macam lagilah... Jangan ingat untuk minum aje, haaa bak kate tuan punya kedai setiap buah yang disediakan ade bermacam-macam khasiat/kegunaan contohnya untuk penambah tenaga, relax & lain-lain... Selain air buah ade gak die jual satay, otak-otak, tahu bakar & lain-lain... Ape lagi pegilah try okey...


:: Beraneka Air Buah ::


:: Air Buah Selangor - Mangga + Tembikai ::


:: Air Buah Madu Tiga - Buah Naga + Mangga + Tembikai Susu ::


:: Air Buah Banana Coklat - Pisang + Coklat ::


:: Tahu Bakar ::


:: Otak-Otak ::

7 comments:

  1. Macam2 jenis buah ada, dah la murah. Boleh try ni nanti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sarah : mmg macam jenis buah ade... kene try sure nak singgah lagi nnt

      Delete
  2. murahnya..
    air madu 3 tu nampak sedap la..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diana : murahkan... yg madu tiga tu memang sedap

      Delete
  3. Nak cuba nak cuba.. mesti best ni!

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis