Apr 10, 2012

Instagram Bagi Yang Giler Gambar...!!!

Salam... Agak lame aku menyepi tak update blog, hanya mampu update dengan Wordless Wednesday sajerk... Penyakit berjangkit datang menular yang obat die hanya diri sendiri boleh obati... Ape pun relax okey aku masih aktif berblog cume relax kan minda buat sementara... Aku nak kongsikan citer pasal "Instagram"... Ini bukan timbangan gram untuk buat kuih rayer... Tapi Instagram satu application bagi korang kongsikan kekretifan korang dengan gambar-gambar yang korang ambik... Aku rase sangat bagus sebab bagi orang mcm aku ni suke ambik gambar mahupun diambik gambar... Kadang-kadang tu boleh hilangkan stress pun ade... Bak kate Yuna "Setiap Gambar Ade Lagu"...Memula ni aku dah ade account ni di "Ipod Touch" tapi gambar die tak berape nak chantek... So sekarang dapat khabar berite gumbira "Instragram" dah ade untuk "Android"... Melompat tembus ke shiling ah aku... So bagi sape yang ade account "Instragram" jangan segan silu untuk follow aku okey "SUFIANGHAFFAR"... Sesamelah kite share gegambar yang menarik...







** Ade banyak lagi gambar menarik... Jangan lupe add "SUFIANGHAFFAR"...

6 comments:

  1. pakai hengpon murah jek... T_T

    ReplyDelete
  2. nak bertanya. for someone yg tak ade hp android, macam mana ye nak install instragram dalam hp?ade tak pape link.

    http://athirahshariffudin.blogspot.com/2012/02/syoknye-citer-hindustan-dan-tamil-ni.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Athirah : saya tak beberapa pasti plak... yg sy dah tgk laman web die hanya untuk Android same Apple...

      Delete
  3. haha.fes2 xtahu jugak menatang hapee lah android tuh.but then bila dah ada ntok android semua sebok duk install!grrr~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noorniey : Aah then pulak skrg ni sgt popular sampai dah masuk paper....

      Delete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis