Apr 19, 2012

Selamat Hari Lahir Buat Mr. OD...


Allah Selamatkan Aku,
Allah Selamatkan Aku,
Allah Selamatkan Aku aka Mr OD,
Allah Selamatkan Aku...

Salam 19 April sahabat blogger... Bangun pagi dengan senyuman sampai ketelinga, dengan tak mandi terus aku capai lappy... Hari ni 19 April 2012 adalah hari yang sangat-sangat penting bagi aku iaitu Hari Kelahiran insan bernama "Sufian Ghaffar" atau dikenali sebagai "OD"... Huhuhu... Alhamdulillah dengan berkat Allah S.W.T aku masih lagi boleh bernafas dimuka bumi ini diusia aku 26 tahun... Terima Kasih Ya Allah... Aku bersyukur diatas segala Kurniaan yang telah Engkau berikan... Pengalaman banyak mengajar aku erti hidup, pahit manis sumenyer sejarah hidup yang aku tak dapat lupekan sampai bila-bila... Tahun ni memang amat rase berlainan dari tahun sebelom ni... Hari kelahiran aku disambut dengan kecerian dengan Family terchenta & tak lupe jugak sahabat yang tersayang... Kalau nak diikutkan sepatutnya di tanggal 19 April 2012 ni aku di Sydney bersame teman aku "Tia" untuk holiday sekaligus celeb Kelahiran aku dan jugak "Fara"... Tapi apekan daya hanya Fara je sampai kat sane... Sangat jeles huhuhu, ape nak buat tiket promo aku lambat grab... Ape pun "Selamat Hari Lahir" juga pade "Fara", kite date samekan 19 April, cume tahun je lain... Tapi Insyaallah kalau dipanjangkan umur Sabtu ni, 21 April 2012 aku akan terbangkan diri ke "Krabi Island"... Celeb dekat sane plak tahun ini bersame dengan teman-teman opis... Aku tau berita baru-baru ni dengan Gempa Bumi, Tsunami & Bom semua, tapi tak boleh cancel sebab dah booked sebelom kabar berita... Aku harap korang semua doakan aku bersame sahabat yang lain selamat dalam perjalanan, semase disane & pulang... Insyaallah... Amin... Trime kaseh pase sume yang wish di "Facebook", "Twitter", "Call" & "SMS". Aku doakan yang terbaek untuk korang okey... Insyaallah... Amin...

**Jam atas ni aku beli sempena kelahiran aku... Dah lame sangat perhati sebab lain dari yang lain... Aku ambik waktu 6.35am sebab time tulah aku keluar dari perut Ibu pada hari Sabtu... Kalau nak diikutkan kalau tak pade mase ni sure Ibu, Bape & family aku tengah dok excitedkan menyambut kelahiran aku kan (1986)... Apepun sayang korang sume...

8 comments:

  1. HEPI BEZDAY TO MR. OD jugak..
    may ALLAH bless u and a lots of happiness and joyness..

    ReplyDelete
  2. hey there happy birthday! enjoy krabi :)

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday Mr. OD.. Selamat berjimba-jimba di Krabi nanti... huhu...

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis