May 1, 2012

Bday Aku Dicelebrate Dengan Tepung Cap Blue Key...

Ok ni excited lebey aku nak update entry ni... Pasal tajuk tepung Blue Key seperti terpampangnyer kat atas tu, bukanlah digunakan untuk membuat kek mahupun cupcake... Tapi digunakan untuk pesta kelahiran aku yang ke 26 secara berkumpulan... Huahuahua... Aku kene tepung ok, dah macam badut dah aku tengok muka aku... Ok citer die gini, situasi berlaku selepas gym... Amin, Aizal & Amira tiga orang ni memang sangat berperangai pelik dihari kejadian, cume aku macam tak terpikir bende-bende ni... Lepas habis gym Aizal siap cakap "Yan aku ade beli hadiah sangat besar tapi malulah takut ko tak suke, sebab die besar sangat & slalu pompuan je dapat"... Haaa dalam pale hotak aku ni pikir ini sah nak mainkan aku entah-entah Amira yang dalam kereta... Ade dua Amin membe aku plak dorang siap plan nak larikan kereta aku, konon2 lalu depan aku bile habis gym... Terkejut atau tak Amin sorang ni dah sempat ambik kunci kete aku dalam locker... Punya slamat prank tu tak menjadi kalau tak boleh kene "Angin Bayu Membawa Diriku" tau tak.... Huhuhuhu... Setibanya di parking kereta barulah upaca tepur tawar dilakukan secara berganti-ganti... hahahahaha... BEST...!!! Apepun korang secara jujur aku tak expect korang akan tepungkan aku, aku igt member team lain yang akan tepungkan aku... Haissshhh... Ape pun thx kat Amirah, Amin, Danial, Aizal & Ameen korang menceriakan sambutan Bday aku tahun ni... Thx jugak bagi cupcake, korang ingat eh aku suke cupcake... Thx thx thxxxxx... I really really really apreciate that... Luv korang hugggggg...


:: Cupcake sangat-sangat sedap ::


:: Tengoklah muke memasing bile kene tepung ::


:: Kereta Amirah jadi mangsa-mangsa tepung untuk naek ::



:: Sayunk korang dari kiri - Ameen, Amirah, Aizal, Danial, Amin ::


:: Buat Bday lagi sweet siap ade Belon huhuhuhu ::


2 comments:

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis