May 25, 2012

Hot Spring Waterfall Krabi Island... Panas Jugak Kowt...

Sorry sorry sorry... Sebab gambar xtvt aku kali ni agak kurang sikit, sebab mase tu baru lepas hujan tempat agak lecak dah susah nak keluarkan camera sume... Lokasi selepas bermandi-manda di "Emerald Pool" kite orang dibawa untuk sambung mandi di "Hot Spring Waterfall"... Senarnya kawasan mandi kat sini memang agak limited, so ke berimpit-impit sikit... Mula-mula kite orang macam tak nak mandi, tapi bile dipikirkan balek bukannya selalu boleh datang Krabi, so mandilah kejap... Suhu air dekat sini 35c - 40c, tapi bak kate Yoyo die boleh mencecah sehinggah 44c... Panaskan??? Tapi memang best walaupun mandi ramai-ramai gini... Aku nak cerita lebih pun tak tau ape nak citer lagi, just kalau korang datang sini korang boleh try okey...




4 comments:

  1. obviously pnskot..mrh2 muke...

    ReplyDelete
  2. nak tanya, agak agak berapa budget nak ke Krabi. tak termasuk flight ticket. kalau bawak RM700 cukup tak untuk sorang ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. RM700 untuk belanja memang sangat cukup... hotel sane ade byk murah... nak makan tu selalunya setiap pakej yg kite ambik dah sekali dengan lunch.... pastu kalau otel ke dah skali bekpes.... so just utk dinner sendiri

      Delete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis