May 22, 2012

Jenjalan Disekitar Ao Nang Beach Krabi...

Area "Ao Nang Beach" ni memang tak jauh dari "Buri Tara Resort" yang kite orang duduk... So dengan menggunakan kaki memasing kite orang leh sampai kat area Ao Nang ni... Sape yang gedik santai je yang akan memerlukan motor mahupun drebar huhuhu... Lepas kekenyangan santapan malam di "Chaba Thai Kitchen" kite orang ringankan kaki berjalan dekat area situ... Kalau nak diikutkan area Ao Nang ni die lebih kurang macam dekat "Pantai Cenang, Langkawi"... Sebab ade banyak deretan kedai makan & barang-barang di sekitar berhampiran dengan pantai... Tetibe terimbau kenang pegi bercuti di Langkawi same "Oni & Uci" huhuhu... Dekat area Ao Nang ni banyak kedai barang murah dari blazer lelaki & baju wanita untuk ditempah, dandanan rambut, lukisan macam-macamlah semuanya murah-murah... So saje kite orang habiskan mase dihari pertama dari takde buat ape-ape... Jom layan...










:: Wiring die aku no komen huhuhuhu ::

No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis