May 1, 2012

Mee Udang Mak Jah Kuala Sepetang, Wangsa Maju...

Seperti yang diperkatakan "Mee Udang Mak Jah Kuala Sepetang" sangat pemes di Taiping, Perak... Tapi kini korang tak perlu pergi ke Taiping untuk membayar tol, dengan hanya drive ke Wangsa Maju korang dah boleh merasai kehebatab Mee Udang Mak Jah ni... Lokasi terletak berhampiran dengan "Wangsa Walk"... Aku kesini same Kak Intan & Azizi, memasing kelaparan dok pikir punya pikir akhirnya kesini lah destinasi kami... Secara jujurnya aku memang sangat-sangat meminati Mee Udang Mak Jah ni, sebab udang yang disajikan sangat fresh... Kalau korang tak percaya boleh try singgah sini... 


:: Mee Udang Special - RM 12.00 ::


:: Mee Goreng Udang Special - RM12.00 ::


:: Nasi Goreng Udang Special - RM12.00 ::


:: Kuew Teow Udang Special - RM12.00 ::


:: Air Tembikai - RM3.00, Air Tembikai Laici - RM3.80, Air Epal Hijau - RM3.00 ::

7 comments:

  1. Replies
    1. Ernie : Sedapkan... sayer plak memang giler udang... so sangat puas ati

      Delete
  2. mcm rancangan jalan-jalan cri makan dah, pehhh, hehehe tengok dah tahu mesti sedap punyer hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farahin : Thx eh bg comment yg +ve... sayer suke share mane best... so yg lain pun boleh try... Seyes mmg sedap sini huhuhuhu

      Delete
  3. yg ni kedai dia area mane ye?
    semalam sy pusing area wangsa walk tp xnampak plak..
    semalam lepak NZ je..

    ReplyDelete
  4. Wangsa Maju ye?ok.mesti mau cari nanti.soooo tempting!!!

    ReplyDelete
  5. Doh! ӏ waѕ ԁomaіn name ѕеarсhing at namecheap.
    com anԁ went to tyрe in thе
    domaіn nаme: http://www.blοgger.сom/сomment.
    g?blogID=4740144815318851308&postID=5589792475532317246 and guess who alrеadу
    had іt? Yοu dіd! hаha ϳ/κ.

    I was аbout to shоp for thіs domaіn nаme but noticеd it haԁ been
    taken so I dесіded Ӏ'd come check it out. Wonderful blog!

    http://www.dfw-taxicab.com/taxi-cab-service-areas-and-fares/
    Here is my blog post ; taxi company in Irving texas

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis