May 3, 2012

MengeTEH Di Cameron Valley Tea...

Last lokasi yang kite orang pegi sebelom nak pulang ke KeyEll "Cameron Valley Tea"... Mula-mula plan memang nak ke "Ladang Boh", tapi hari sebelom tu kite orang pegi sangat-sangat sesak... So terpaksalah tukar hasrat... Tapi dekat Cameron Valley Tea ni pun hebat jugak lokasi die... Sempat jugak kite orang pekene "Teh, Brownies same Scones"... Cer bayangkan dengan udara sejuk-sejuk sikit, kite orang lepak-lepak fuhhh dah macam orang berangan kayer kejap... Berangan je okey, lom kaya lagi, kayap adelah wakakakaka... Habis settle makan barulah kite orang posing-posing dekat "Ladang Teh" die, dok syok-syok posing hujan pun turun... Lintang pukang sume lari hehehehe... Tapi paling best dekat sini aku suke beli "Teh Bermacam-macam perisa"... Teh Strawberry, Anggur, Lemon & macam-macam lagilah... So bagi sape yang tak dapat pegi BOH datang sini okey...










**Berakhirlah percutian kite orang berempat ni... Walaupun nampak agak simple, tapi banyak sangat kenangan manis yang terukir yang aku takkan lupekan... Thx korang sbb besday aku tu... Happy sangat...

1 comment:

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis