May 2, 2012

Posing-Posing Di Smoke House...

Hari tu aku sesame membe upis, Kak Intan, Amirah & Amin bercuti di "Cameron Highlands"... Cadangnya mula ramai gak tapi memasing ade hal yang tak dapat untuk dielakkan maka berempat sajelah kami... Kiter orang stay di "Crown Imperial Court Apartment" Brinchang... Harga RM500 untuk 2 malam ade 3 bilek, memang sangat-sangat puas ati... Tapi sorry gambak umah tak sempat nak ambik... 1st xtvt kite orang ke "Smoke House", dah sampai situ xde ape pun senarnya so kite orang just posing-posing ambik gambar... Berangan-rangan macam kat obesis huhuhuhu...






No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis