May 14, 2012

Selamat Pengantin Baru Firdaus & Azra...

Selamat... Selamat... Selamat Pengantin Baru aku ucapkan pade sahabat / jiran aku yang sudah ke jinjang pelamin Firdaus & Azra... Alhamdulillah Majlis yang berlangsung di Ampang (sebelah perempuan 5 May) & Sri Gombak (sebelah lelaki 12 May) selamat dilangsungkan dan semuanya berjalan dengan lancar... Firdaus ni sebenarnya sahabat / jiran aku dari kecik lagi... Kalau nak diikutkan rakan sebaya kite orang tak adelah ramai sangat, tapi nampaknya Firdaus nilah dulu dah ke jinjang pelamin... Hasil kaji selidik perkenalan die bersama Isterinya Azra bermula di laman cyber... Mungkin korang masih lagi ingat dengan laman sosial "Myspace", dari situlah perkenalan dorang bermula... Dalam diam ko kan pidot, apepun aku sebagai sahabat mendoakan yang terbaek untuk korang berdua... Semoga berbahgia selamanya, cepatlah dapat baby okey... Tak sabar nak tengok Firdaus & Azra Jr. Di Majlis korang berdua ni aku memohon maap kalau sepanjang aku jadi pengapit ade yang kekurangan, maklumlah nebes nebes tu sure ade hehehe... Apepun korang sangat secocok, ingat pesan aku bukan dalam wedding korang je kene senyum, tapi mane-mane pun murahkan senyuman okey...





:: Berseri-seri kedua mempelai dihari persandingan ::


:: Pengantin bersama family terchenta... Adek bradek dorang ni pun kite orang sangat rapat... Tapi ade aje jiran yang cube untuk mempecahbelahkan family kite orang... Hanya tuhan yang dapat membalasnya ::


Setelah selesai Majlis kite orang ngan membe yang lain follow photographer untuk outdoor photoshoot... Yang best sangat photographer dorang sangat spoting & frendly... Korang boleh add di FB "Mango Touch"... Aku sempat ambik pixs dorang guna HP, tapi tak sabar nak tengok hasil dari sentuhan photographer yang sebenar...




:: Pix kredit dari Photographer "Arjuna Angkasa" ::

Gambar diseblah bawah ni Majlis di rumah sebelah lelaki... Bertemakan kuning keemasan... Walaupun tampak simple tapi kedua membelai tetap nampak segak & ayu... Cayalah korang...




:: Bersama Pengantin & Pengapit (Apis) ::


:: Ini dia gambar Firdaus mase kecik ::

2 comments:

  1. thanks for the entry bro..

    nice meeting you..
    all we could remembered is ur tomato skin...pantang kene panas..ahahaha

    anyway, thanks much for being our good friend all day long!

    hope to see you again, esp when ure getting married, ok! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome Bro...

      Nice meeting u too huhuhuhu... tak yah nak tomato skin sangat... hahahaha... tp memang lawak sebab ingat salah set camera wakakakaka... Apepun korang da geng mmg sangat sporting... Tu yang buat orang pun senang nak bergaul bro... Thx bro, nnt sy kawin Insyaallah akan cari "Mangotouch"...

      Delete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis